Faleminderit për rezervimin

Kërkesa juaj u dërgua me sukses. Së shpejti një bashkpuntor i firmës tonë do ju telefonoj për të vërtetuar rezervimin.

Për më shumë informacione mund të telefononi tek numri
2105203350

VINI RE: Për të qënë i vlefshëm rezervimi duhet tju marri një bashkpuntor i joni në telefon për të vërtetuar rezervimin dhe për tju treguar numrin e sediljes tuaj. Në rast se nuk ju telefon dikush rezervimi juaj nuk do jetë i vlefshëm

Arsyeja kryesore që nuk do ju marrim në telefon është se numri i telefonit që keni deklaruar është i gabuar. Vërtetohuni se keni shkruajtur saktë numrin tuaj të telefonit.

Zyra jonë funksion çdo ditë nga ora 7.00 deri në orën 21.00