Top Lines Kalamata

Top Lines Kalamata

Top Lines Kalamata Udhëtime me autobus Kalamata Shqipëri!

Udhëtoni me Top Lines nga Kalamata, Pirgo Kiparisia, Ahaia për në  Tiranë Durrës, Fier, Patos, Berat Kucovë, Lushnje , Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Rrogozhinë, Rroskovec Tepelenë GJirokastër

Autobusët e Top Lines janë autobus modern të teknollogjisë euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta. Të gjithë autobusët tanë janë të pajisur me kondicioner si dhe me wifi gjatë gjithë rrugës.

 Oraret e nisjes

Nisja nga Kalamata në Adresën Artemidhos 65 (Afër stacionit të Ktel Kalamatës)

  • Nga Kalamata çdo të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 16.00
  • Nga Kiparisia çdo të çdo të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 17.00
  • Nga Pirgo çdo të çdo të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 18.00
  • Nga Patra çdo të çdo të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 19.30

Nisja nga Tirana për në Kalamatë, çdo të Henë, Mërkurë, Premte ora 15.00

Telefonat për komunikim

Dërgesa porosishë

Top Lines ju ofron mundësinë të dërgoni porosi dhe pako tek të afërmit tuaj në Shqipëri

Porositë mund ti dorëzoni pranë zyrave tona çdo ditë nga ora 8.00 e mengjesit deri në orën 21.00 të darkës. 

Top Lines është e vetmja firmë që ju dërgon mesazh në telefon momentin e nisjes dhe mbërritjes së porosisë në destinacion.

Gjithashtu përmes Tracking Location System, ju ofrojmë mundësinë të shikoni vetë online gjatë 24 orëve se ku ndodhet porosia juaj. Klikoni këtu për të kontrolluar se ku ndodhet porosia https://www.top-lines.gr/sq/kerko-porosine/

Lista me produktet që lejohet të transportojmë https://www.top-lines.gr/sq/porosi/

Telefonat e agjensive tona në Shqipëri mund ti gjeni këtu Agjensitë e Top Lines Shqipëri