Top Lines Patra

Top Lines Patra Udhëtime me autobus Patra Shqipëri!

Udhëtoni me Top Lines nga Patra për në  Tiranë Durrës, Fier, Patos, Berat Kucovë, Lushnje , Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Rrogozhinë, Rroskovec Tepelenë GJirokastër

Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Autobusët e Top Lines janë autobus modern të teknollogjisë euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta. Të gjithë autobusët tanë janë të pajisur me kondicioner si dhe me wifi gjatë gjithë rrugës.

 Oraret e nisjes

Nisja nga Patra në Adresën  Othonos Amalias 34 (Afër stacionit të Ktel Patra)

  • Çdo ditë në orën 10.00-21.00-21.30 (Ju çojmë me furgon në RIO)
  • Çdo të Martë, Enjte Shtunë në orën 19.30 autobus brenda nga Patra

Telefonat për komunikim

Top Lines Patra 2613015646  ose 6907115555  ose 6945855741

Dërgesa porosishë

Top Lines ju ofron mundësinë të dërgoni porosi dhe pako tek të afërmit tuaj në Shqipëri

Porositë mund ti dorëzoni pranë zyrave tona çdo ditë nga ora 8.00 e mengjesit deri në orën 21.00 të darkës. 

Top Lines është e vetmja firmë që ju dërgon mesazh në telefon momentin e nisjes dhe mbërritjes së porosisë në destinacion.

Gjithashtu përmes Tracking Location System, ju ofrojmë mundësinë të shikoni vetë online gjatë 24 orëve se ku ndodhet porosia juaj. Klikoni këtu për të kontrolluar se ku ndodhet porosia https://www.top-lines.gr/sq/kerko-porosine/

Lista me produktet që lejohet të transportojmë https://www.top-lines.gr/sq/porosi/

Telefonat e agjensive tona në Shqipëri mund ti gjeni këtu Agjensitë e Top Lines Shqipëri