Top Lines shton orare për sezonin e Verës 2022

Top Lines duke filluar nga data  22 Qershor, për shërbimin tuaj më të mirë gjatë sezonit të verës 2022, ka bërë ndryshime dhe ka shtuar orare si nga Greqia për në Shqipëri , ashtu dhe nga Shqipëria për në Greqi. Këto orare do jenë standarte , çdo ditë deri më 1 Shtator.

Udhëtimet nga Greqia në Shqipëri

Oraret e linjave të Top Lines do jenë si më poshtë

 • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 08.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Veriut: Nisja Ora 19.00 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Beratit: Nisja Ora 19.15 (AUTOBUS DIREKT PËR BERAT) Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në FIER-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORE
 • Autobusi i Tiranës: Nisja Ora 19.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-FIER-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Kallamatës Nijsa Cdo të Martë Enjte Shtunë Ora 16.00 Kallamata Qiparisia Pirgo Patra për në  TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË

Udhëtimet nga Shqipëria në Greqi

Oraret e linjave të Top Lines do jenë si më poshtë

 • Autobusi i mëngjesit Nisja Ora 04.00  nga  Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i Drekës Nisja Ora 15.00  Tiranë Shkodër Lezhë Laç Durrës Lushnje për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
  • Nisja nga Shkodra në orën 11.30
  • Nisja nga Tirana në orën 15.00
 • Autobusi i Beratit Ora 16.00 (Autobus Direkt nga Berati) Berat Kuçovë Urë Vajgurore Lapardha Roskovec Fier Patos për në për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana Durrësi Lushnja Fieri Elbasani Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i Kallamatës Nisja nga Tirana ora 15.00 ÇDO TË HËNË MËRKURË PREMTE Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Kallamatë, Qiparisia, Pirgo Patra

 

Telefonat

 • Telefoni zyrës qëndrore në Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Telefoni i zyrës Dhilijani Athinë (ish Papadhaki) 2105202551-2105202552-6932764562
 • Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970
 • Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068
 • Telefoni i zyrës Patra 6907115555
 • Për telefonat e zyrave në Shqipëri klikoni këtu https://top-lines.al/agjensite-tona-top-lines/

 

Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest