Top Lines vendos Autobus direkt nga Kallamata për në Shqipëri

Të nderuar klient dhe pasagjer të Top Lines, dëshirojmë tju informojmë se kompania jonë në kuadrin e zgjerimit të rrjetit të shërbimit, ka vendosur autobus direkt nga qyteti i Kallamatës për në Shqipëri si dhe anasjelltas.

Autobusi nga Kalamata niset çdo të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 16.00

Autobusi nga Shqipëria për në Kallamatë niset çdo të Hënë, të Mërkurë dhe të Premte në orën 15.00

Kjo linjë do shërbej pasagjer në këto stacione:Kallamate-Zevgolatio-Qiparisia-Zaharo-Pirgo-Kato Ahaia-Patra, për në Tiranë, Durrës, Fier, Elbasan, Gjirokastër, Tepelenë, Memaliaj, Patos, Rrogozhinë, dhe në bashkpunim me linjën e Athinës dhe për qytetet e Shkodrës, Laçit, Lezhës, Beratit, Kuçovës.

Zyrat e Top Lines në qytetin e Kallamatës ndodhen në adresën: Artemidhos 65, (afër Ktel Kalamatës tek ish zyrat e Papadhaqit)

Telefon për informacione dhe rezervime 2721087723 / 6983908602

Gjithashtu mund të informoheni rreth linjës Kallamata Shqipëri dhe përmes faqes tonë në Facebook https://www.facebook.com/toplineskallamata

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest