Transporti i Pakove

Transporti i Pakove

Firma Top Lines disponon shërbim të organizuar transporti pakosh nga Athina në të gjithë destinacionet në Shqipëri dhe anasjelltas, me rrjet bashkpuntorësht që marrin përsipër ngarkimin ruajtjen dhe transportin e sigurtë të pakove tuaja.

Transporti nëpërmjet firmës sonë është mënyra më e shpejte e sigurtë dhe ekonomike për të transportuar pakot tuaja.

Kosto i transportit  varet nga pesha dhe madhësia e pakos

Vini re. Në çdo rast transportuesi nuk mbajnë përgjithësi për humbjen e sendeve personale të pasagjerëve gjatë udhëtimit siç dhe parashikohen në ligjet përkatëse

Telefonini tek zyra jonë në telefonin  210 5203350 për tu informuar rreth madhësisë të paketës, çmimeve si dhe sendve që është e lejuar të transportoni