Udhëtime të përditëshme për Korçë, Pogradec, Bilisht, Përrenjas Librazhd

Të nderuar udhëtarë.

Dëshirojmë tju informojmë se firma jonë Top Lines në bashkpunim me firmën Star Travel kryen çdo ditë udhëtime nga Athina për në Korçë-Pogradec-Bilisht-Maliq-Prrenjas-Librazhd-Elbasan. 

Autobusi niset çdo ditë në orën 14.00 nga zyra jonë qëndrore në Athinë, në adresën Psaron 4 Platia Karaiskaki, në Metaksurgjio në Athinë.

Bëhen ndalesa në Halkidha, Thiva, Livadhia, Lamia, Kardhica dhe Trikala

Për më shumë informacione komunikoni me ne numrat

Telefon: 2105203350 – 51 – 52 

Celularë: 6980001145 si dhe 6984733901

 

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest