Vazhdon Greva e trageteve në Greqi

Të nderuar udhëtarë,

ju informojmë se ditën  e Enjte 19 Prill  nuk do kryen udhëtime me tragete nga asnjë port i Greqisë për shkak të grevës 24 orëshe që shpalli sindikata e punëtorëve të trageteve.

Greva do filloj të mërkurën më datë 19 Prill në orën 6.00 dhe do të zgjasi 24 orë. (deri më datë 20 Prill në mëngjes)

Kjo është dita e dytë e grevës të punëtorëve të trageteve, mbasi dhe sot nuk është kryer asnjë udhëtim me tragete, për shkak të grevës 24orëshe

Për më shumë informacione komunikoni me zyrën tonë në Pire në numrin e telefonit 210 46 36 742

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest