Όροι Πληρωμής

Όροι Πληρωμής – Επιστροφές και ακύρωση εισιτηρίων

Κάθε εισιτήριο μπορεί χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από το άτομο του οποίου το όνομα αναγράφετε στο εισιτήριο.

Ο επιβάτης υποχρεούται να φέρει μαζί του το εισιτήριο κατά τη διάρκεια της διαδρομής και να το επιδεικνύει στον οδηγό ή τον ελεγκτή, όποτε και εάν αυτό του ζητηθεί.

Τα εισιτήρια επιστροφής έχουν ισχύ τριών (3) μηνών από την ημερομηνία έκδοσης τους. Ο επιβάτης θα πρέπει να προσκομίσει το συγκεκριμένο εισιτήριο στον τόπο αναχώρησης του δρομολογίου για να γίνει θεώρηση.

Στην περίπτωση που σε εισιτήριο επιστροφής έχει πραγματοποιηθεί το ένα σκέλος του ταξιδιού , και γίνει ακύρωση της επιστροφής, τότε το υπόλοιπο ποσό δεν επιστρέφετε.

Σε περίπτωση που ο επιβάτης δεν  παρουσιαστεί την ημέρα και την ώρα αναχώρησης και δεν έχει ειδοποιήσει τον πρακτορείο όπου είχε προηγουμένως εκδοθεί το εισιτήριο, το δικαίωμα χρήσης του χάνεται.

Εάν ο επιβάτης χάσει το εισιτήριο, η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να εκδώσει νέο εισιτήριο

Εισιτήριο τροποποιημένο ή αλλοιωμένο καθοιονδήποτε τρόπο και, εφόσον η αλλοίωση ή τροποποίηση δεν συντελέστηκε από την Εταιρεία, δεν θεωρείται έγκυρο και θα πρέπει να ξαναεκδοθεί.

Η ακύρωση του εισιτηρίου γίνεται μόνο από το πρακτορείο που εξέδωσε το εισιτήριο. Η ακύρωση αυτή μπορεί να γίνει εντός 24 ωρών από την έκδοση του εισιτηρίου. Η εταιρεία εισπράττει το 20% της τιμής του εισιτηρίου και επιστρέφει την υπόλοιπη αξία του επιβάτη.

Σε περίπτωση που ο επιβάτης δεν περνάει στα σύνορα  λόγω ταξιδιώτικων εγγράφων  ή για οποιοδήποτε λόγο που δεν σχετίζονται με την εταιρεία, χάνει το εισιτήριο και κατά συνέπεια το δικαίωμα να ταξιδέψει.

Για τα παιδιά 0-4 ετών  το εισιτήριο είναι δωρεάν χωρίς κάθισμα, αντίθετα πληρώνει το 50% της αξίας. Για την ηλικία των 4-12 ετών πληρώνεται το 50% της αξίας του εισιτηρίου  και άνω των 12 ετών καταβάλλει ολόκληρο το ποσό.

Όλοι οι φόροι  επιβαρύνουν  τον επιβάτη.

Νόμισμα-Τρόποι πληρωμής

Για τα εισιτήρια που εκδίδονται στην Ελλάδα η πληρωμή γίνεται  μόνο σε ευρώ.

Για τα εισιτήρια που εκδίδονται στην Αλβανία η πληρωμή γίνεται είτε σε ευρώ είτε σε λεκ

Η πληρωμή γίνεται στα πρακτορεία

  •  Τοις μετρητοίς
  • Μεσώ κάρτας (Vissa, Mastercard, American Express )

Για ονλινε εισιτήρια η πληρωμή γίνεται μεσώ κάρτας  Vissa, Mastercard, American Express

 

Με την αγορά του εισιτηρίου ο επιβάτης αποδέχεται αυτομάτως όλους τους όρους ταξιδιού , πληρωμής και κανόνες του ταξιδιού.

Διαβάστε εδώ τους όρους ταξιδιού https://www.top-lines.gr/epivates-ori-taksidiou/