Η εταιρία

Η εταιρία  Top Lines ιδρύθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στην διεθνής γραμμή Ελλάδα Αλβανία με σκοπό  να προσφέρει υψηλή ποιότητα στις διεθνές μεταφορές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα άνετο , ασφαλές και σίγουρο ταξίδι στους επιβάτες μας.

Η έδρα της εταιρίας μας είναι στην Αθήνα στην οδό Ψαρών 4 στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών μας διαθέτουμε γραφεία στον Πειραιά, στον Ισθμό, στην Πάτρα, στην Καλαμάτα, στην Κυπαρισσία και στον Πύργο. Στην Αλβανία διαθέτουμε 12 κεντρικά γραφεία, καθώς και 80 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα.

Η Top Lines εκτελεί καθημερινά δρομολόγια σε δυο  βασικούς άξονες.

  • Αθήνα-Πάτρα-Κακαβιά-Αλβανία
  • Καλαμάτα -Πύργο -Πάτρα -Κακαβιά Αλβανία

Καθημερινά εκτελούμε 4 δρομολόγια από και προς την Αλβανία σε πάνω από 20 προορισμούς.

Η Top Lines είναι μέρος του ομίλου «Τοp Travel Group» που μεταξύ άλλων έχει και αυτές τις εταιρείες.

Top Lines Bus Rental: Προσφέρει την δυνατότητα για  ενοικίαση λεωφορείων σε τουριστικά γραφεία. Ήδη συνεργαζόμαστε με μερικά από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά στην Αθήνα, όπως το Ganymidis Tours Maroulis Travel, Smile Acadimos,  Alternative Athens, Travel Timothy Family, Happy Day Travel ktl

Top Transfers : Προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς VIP , από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος, μεταφορές με πολυτελή μίνι βαν  , ημερήσιες εκδρομές με μίνι βαν.

Top Post: Αναλαμβάνει ταχυμεταφορές δεμάτων από Ελλάδα για Αλβανία, καθώς και ταχυμεταφορές δεμάτων εσωτερικά.

Top Lines Tours: Προσφέρει μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα

Ο στόλος της εταιρίας Top Lines αποτελείται από 18 υπερσύγχρονα λεωφορεία Setra,Travengo, Neoplan, τεχνολογίας Euro 5 και Euro 6, τα οποία θα σας προσφέρουν  άνετες, ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις.

Επίσης διαθέτουμε 6 μίνι βαν  Mercedes Vito και Sprinter 9 έως 11 θέσεων, καθώς και 2 μίνι βαν 17 θέσεων (Sprinter)

Η εταιρεία διαθέτει ISO 9001:2008 και ISO 39001:2012. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο για καταστάσεις έκτατης ανάγκης και παροχή πρώτων βοηθειών  ενώ παράλληλα η εκπαίδευση τους ανανεώνετε και βελτιώνεται συνεχώς.

Τα λεωφορεία της εταιρείας, χωρητικότητας από 7 έως 63 θέσεις, είναι σύγχρονης τεχνολογίας και πλήρως εξοπλισμένα με τα τελειότερα εργοστασιακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, PARKTRONIC, κάμερες οπισθοπορείας, Wi-Fi, online GPS σύστημα παρακολούθησης της κίνησης του στόλου και κατανάλωσης καυσίμων κ.α.). Στόχος μας αποτελεί η διαρκής ανανέωση του στόλου, με μέσο όρο ηλικίας των λεωφορείων τα 5 έτη.

Η Top Lines διαθέτει δική της τεχνική βάση συντήρησης των οχημάτων, στην οποία εκτελούνται πάνω από το 80% των τεχνικών εργασιών. Στην τεχνική μας βάση, καθημερινά γίνονται όλοι οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι ώστε να έχουμε ένα ασφαλές στόλο οχημάτων.