Alexander Toplines Isthmos Korinthou

Firma Top Lines për shërbimin tuaj më të mirë disponon zyrë në Isthmo ( Korinth)-Alexander Toplines

Udhëtoni nga Isthmo për në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Berat Kucove, Ura Vajgurore, Tepelenë dhe Gjirokastër.

Oraret e nisjes nga ISTHMO (KORINTH)

  • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 09.00  për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
  • Autobusi i Veriut Nisja Ora 19.00 për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ
  • Autobusi i BERATIT: Nisja Ora 20.00 për në FIER-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
  • Autobusi i Darkës: Nisja Ora 20.30  për në TIRANË-DURRËS-FIER-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR

Alexander Toplines Isthmos Korinthou funksonojnë çdo ditë dhe të Shtunave dhe të Dielave nga ora 8.00 deri në orën 21.00

Telefona për informacione dhe rezervime

Tel: 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta online. Më poshtë do gjeni formën që ju ofron  mundësinë të mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

  • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
  • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi