Durrës

Athine Durres Bileta autobusi nga Athina për në Durrës

Athine Durres Bileta autobusi nga Athina për në Durrës. Udhëtoni nga Athina për në Durrës me autobusë modern dhe të rehatshëm

Pak fjalë rreth Durrësit

Durrësi është qyteti i dytë më i madh në Shqipëri.  Laget nga deti Adriatik dhe ndodhet rreth 33km në perëndim të  kryeqytetit të Shqipërisë. Durrësi ka portin detar më të madh të vëndit. Popullsia e qytetit përbëhet nga 115.550 banorë kurse e gjithe periferia Durres përbehet nga 265.530 banorë.

Oraret e TOP-LINES Athinë Durrës

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 3 udhëtime Athine  Durres në këto orare:

 • Orari i mëngjesit që niset në orën 8.30
 • Orari i mbasdites që niset në orën 19.30

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Athina për në Durrës.

Distanca Athine Durres është 720km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 11 orë

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në Durrës janë :

 • Biletë vetëm vajtje: 35€
 • Biletë vajtje ardhje : 60€
 • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 20€
 • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 40€
 • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Zyrat e TOP LINES në Durrës

Agjensia jonë në Durrës ndodhet  përballë stacionit të trenit
Tel: +35552223122 +355 694051215 +355693179878

Për të rezervuar bileta online nga Athina për në Durrës plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  8.30 Mëngjes18.00 Mbasdite19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj

  Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

  Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/