Bileta avioni 

Bileta avioni Përmes firmës sonë mund të prisni bileta avioni nga Athina për në çdo destinacion  që dëshironi.  Presim bileta për të gjitha fluturimet  jashtë Greqisë si dhe branda saj. Tek ne mund të gjeni bileta avioni nga Athina në Tiranë, si dhe për çdo destinacion brënda dhe jashtë Greqisë.

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online. Çmimet  biletave të autobusit fillojnë nga 35 euro.  Më poshtë do gjeni formën që ju ofron  mundësinë të mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

  • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
  • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

 

Udhëtoni nga Greqia drejt Shqipërisë, Italisë, Anglisë, Gjermanisë, Suedisë, Francë, Spanjë, Turqi, Shba, Hollandë etj,

Tek ne do gjeni bileta  për firmat më të mëdha ajrore, Aegean, Olimpic Air, Lufthansa, KLM, Alitalia, Turkish Airlines, Rayan Air, easyjet, Air France, Qatar, Emirates etj

Për të mësuar çmimet për bileta avioni klikoni më poshtë

ÇMIME PËR BILETA AVIONI

Telefononi tani në zyrat tonë

Zyra e Athinës

  • Adresa: Athinë në adresën Psaron 4 , Sheshi Karaiskaki, Metaksurgjio
  • Telefon: 210 5203350 2105203351 6980001145

Zyra e Pireut

  • Adresa:Sheshi Agjiu Dhionisiu
  • Telefon: 210 4636742 6982890970

Pak fjalë rreth firmës sonë https://www.top-lines.gr/sq/firma-jone-top-lines-autobuse-nderkombetare-greqi-shqiperi/

Faqja e internetit e Top Lines Shqipëri https://top-lines.al/