Top Lines Pire

Top Lines Pire. Firma Top Lines, me qëllim shërbimin sa më të mirë të udhëtarëve që vijnë nga ishujt e Egjeut dhe Kreta, dhe dëshirojnë të udhëtojnë drejt Shqipërisë, disponon zyrë në Pire, në adresës Platia Agjiu Dhionisiu 3.

Top Lines Pire merr përsipër tju presi në portin e Pireut dhe tju transportoj në  zyrën tonë në Athinë nga ku bëhet nisja e autobusëve drejt Shqipërisë.

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online nga Pireu për në Shqipëri pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Kombinoni oraret e udhëtimit tuaj nga ishujt, me oraret e nisjes të autobusëve tonë drejt Shqipërisë. Çdo ditë kryejmë udhëtime nga Pireu (përmes Athinës) për në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Berat Kucove, Ura Vajgurore, Tepelenë dhe Gjirokastër.

Oraret e nisjes nga Pireu

  • 07.30 – ATHINË TIRANË me  zgjatim SHKODËR, ELBASAN BERAT
  • 17.00 – ATHINË TIRANË SHKODËR
  • 18.00 – ATHINË FIER BERAT(Express)
  • 18.30 – ATHINË TIRANË me zgjatim ELBASAN BERAT

Zyrat e Top Lines Pire funksonojnë çdo ditë dhe të Shtunave dhe të Dielave nga ora 5.30 deri në orën 21.00

Telefona për informacione dhe rezervime

2104636742 6982890970 , 6937354570

 

Shërbime

Përmes Top Lines Pire mund të siguroni bileta trageti për në Kretë, në ishujt e Dodekanezit, Kikladhes, ishujt e Egjeut Verior dhe Qëndrorë, ishujt e detit Jon etj. Mund të preni trageti si për tragetet që nisen nga porti i Pireut, si dhe për tregetet që nisen nga porti i Rafinës.

Gjithashtu mund të siguroni bileta trageti për linjën Greqi Itali, për në portet e Barit, Ankonës dhe Venecies, si për tragetet që nisen nga porti i Patrës, ashtu dhe për tragetet që nisen nga porti i Igumenicës

Për më shumë informacione për biletat e trageteve klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/bileta-trageti/

Gjithashtu përmes Top Lines Pire mund të prisni bileta avioni nga Athina për në çdo destinacion  që dëshironi.  Presim bileta për të gjitha fluturimet  jashtë Greqisë si dhe branda saj. Tek ne mund të gjeni bileta avioni nga Athina në Tiranë, si dhe për çdo destinacion brënda dhe jashtë Greqisë.

Udhëtoni nga Greqia drejt Shqipërisë, Italisë, Anglisë, Gjermanisë, Suedisë, Francë, Spanjë, Turqi, Shba, Hollandë etj,

Për më shumë informacione për biletat e avjonëve  klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/bileta-avioni/

Nga Top Lines Pire mund të gjeni dhe bileta për në Korçë, Pogradec, Librazhd, Bilisht Elbasan. Çdo ditë nisja nga Pireu (përmes Athinës) në orën 13.00

 

Faqja e Top Lines në Shqipëri https://top-lines.al/