Fier

Athine Fier Bileta autobusi nga Athina për në Fier

Athine Fier Bileta autobusi nga Athina për në Fier. Udhëtoni nga Athina për në Fier me autobusë modern dhe të rehatshëm

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online Athine Fier pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Pak fjalë rreth Fierit

Fieri eshte qytet ne jugperëndim të Shqipërisë. 11km larg Fierit ndodhet qyteti i lashtë i Apollonisë. Ka 82.000 banorë. Fieri është një nga qytetet më të mëdha industriale të Shqipërisë. Në Fier ndodhet qëndra e industrisë të naftës të vëndit.

Oraret e TOP-LINES Athinë Fier

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 3 udhëtime Athine  Fier këto orare:

 • Orari i mëngjesit që niset në orën 8.30
 • Orari i darkës që niset në orën 19.00
 • Orari i darkës që niset në orën 19.30

Linja për në Fier mbulon dhe qytetin e Patosit

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Athina për në Fier.

Distanca Athine Fier është 620km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 8 orë

 

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në Fier janë :

 • Biletë vetëm vajtje: 40€
 • Biletë vajtje ardhje : 70€
 • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
 • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 45€
 • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Zyrat e TOP LINES në Fier 

Firma jonë disponon dy zyra në Fier

 • Zyra e Terminalit Fier
  Tel: +355 34540017, + 355 693179877 , +355694051218Zyra Fier QëndërTel: +355 696725448, +35534210316, +355 696775002

 

Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/