Lushnje

Athine Lushnje Bileta autobusi nga Athina për në Lushnje

Athine Lushnje Bileta autobusi nga Athina për në Lushnje. Udhëtoni nga Athina për në Lushnje me autobusë modern dhe të rehatshëm

Pak fjalë rreth Lushnje

Lushnja është qyteti në qëndër-perëndim të Shqipërisë. Popullsia e përgjithëshme është 83.659 qytetarë dhe i gjithë rrethi ka një madhësi prej 372,72 km katrorë

Oraret e TOP-LINES Athinë Lushnje

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 3 udhëtime Athine Lushnje këto orare:

 • Orari i mëngjesit që niset në orën 8.30
 • Orari i mbasdites që niset në orën 19.00
 • Orari i darkës që niset në orën 19.35

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Athina për në Lushnje.

Distanca Athine Lushnje është 580km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 8 orë

 

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në Lushnje janë :

 • Biletë vetëm vajtje: 35€
 • Biletë vajtje ardhje : 60€
 • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 20€
 • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 40€
 • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Zyrat e TOP LINES në Lushnje

 • Lushnje (GENTA )  Tel: +355 694051225
 • Lushnje (Eltoni ) +355 694051223
 • P. Shoferit Tel: +355 692727084

Për të rezervuar bileta online nga Athina për në Lushnje plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  8.30 Mëngjes18.00 Mbasdite19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj

  Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

  Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/