Top Lines Elefsina (Praktiker)

Top Lines Elefsina (Praktiker)

Udhëtoni nga Elefsina, Magoula  për në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Berat Kucove, Ura Vajgurore, Tepelenë dhe Gjirokastër.

Oraret e kalimin në Elefsina. Nisja çdo ditë. Ndalesa e autobusëve bëhet tek Praktiker

  • 8.50 Elefsina për Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Berat Kucove, Ura Vajgurore, Vlorë, Tepelenë dhe Gjirokastër.
  • 19.20 Elefsina për Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Fier. 
  • 19.50 Elefsina për Tiranë,  Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Berat Kucove, Ura Vajgurore, Vlorë, Tepelenë dhe Gjirokastër.

Gjatë sezonit të festave dhe verës, shtohen dhe orare të tjera përveç orareve të lartpërmendura.

Telefona për informacione dhe rezervime

Tel: 6906567449

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online nga Elefsina për në Shqipëri pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi