Rregullojra e Bagazheve të pasagjerëve.

Rregullojra e bagazheve të pasagjerëve

Me çdo biletë , çdo pasagjer ka të drejtë të kete më vete dhe të transportojë pa pagesë deri në 2 valixhe, deri në 20 kile secila,plus një çantë dore deri në 8 kile

Për më shumë bagazhe nga sasia e lartëpërmendur, pasagjeri do duhet të paguajë 2 euro/për kile.

 

Për rregulloren e transportit të kafshëve shtëpijake klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/rregullorja-e-transportit-te-kafsheve-shtepiake-me-autobus/

Është e ndaluar rreptësisht të transportojmë në bagazhe

  • Çdo pajisje apo mobiljeri shtëpiake me peshë dhe madhësi të madhe (Frigorifer, furrë, krevate, dollap etj)
  • Mish, peshk dhe në përgjithësi çdo lloj produkti ushqimor që mbahet jashtë frigoriferi
  • Mjete të cilat kanë rrezik shpërthimi ose zjarri (Fuci ose  bidona me benzinë, bombula gazi etj)
  • Armë, municione, lëndë plasëse (përshëmbull çifte gjahu, fishekzjarrë etj)
  • Pajisje ose matriale ndërtimi  me peshë dhe madhësi të madhe (Përshëmbull Panele diellore, kalorifer, pllaka etj)
  • Bagazhe apo pako që transportohen për arsye tregëtie

Kompania jonë nuk mban asnjë përgjegjësi për çdo lloj bagazhi që sekuestrohet apo nuk lejohet të kaloj nga autoritetet doganore.

Pasagjeri ka përgjegjësinë e plotë të përmbajtes të bagazheve. Pasagjeri mund të deklarojë me shkrim para nisjes, pranë agjensisë së nisjes, përmbajtjen, llojin dhe vlerën e bagazheve që transporton. Në rast humbjeje të bagazheve pranohen të dëmshpërblehen vetëm bagazhet e deklaruara. Në të kundërtën, pasagjeri dëmshpërblehet vetëm me shumën prej 50 eurosh.

 

Me blerjen e biletës suaj pasagjeri ka pranuar pa rezervim të gjitha rregulloret e udhëtimit, regulloren e kthimit të bilatave dhe të anullimit.

Për të lexuar rregullat e udhëtimit klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/rregullat-e-udhetimit/

Për faqen tonë në Shqipëri klikoni këtu https://top-lines.al

Për më shumë informacione rreth rregullave të udhëtimit, oraret e udhëtimit dhe çmimet e firmës sonë telefononi tek numri 2105203350 – 51 – 52

Top Lines Linja e autobusëve Greqi Shqipëri Udhëtoni me ne me komoditet dhe siguri. Çdo ditë 4 orare për në Shqipëri.