Elbasan

Athine Elbasan Bileta autobusi nga Athina për në Elbasan. Udhëtoni nga Athina për në Elbasan me autobusë modern dhe të rehatshëm

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online Athine Berat pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Oraret e TOP-LINES Athinë Elbasan

Nisjet nga Athina për në Elbasan çdo ditë

 • Orari i mëngjesit që niset në orën 8.30
 • Orari i darkës që niset në orën 19.30

 

Nisja nga Kallamata për në Elbasan

 • Çdo të Martë, Enjte Shtunë në orën 16:00

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Athina dhe Kalamata për në Elbasan.

Distanca Athine Elbasan është 650km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 9 orë

Linja e Elbasanit mbulon dhe qytetin e Rrogozhinës

 • Stacioni i nisjes /mbërritjes në Athinë: Psaron 4 Sheshi Karaiskaki, Metaksurgio Athinë
 • Stacioni i nisjes /mbërritjes në Kalamata: Artemidhos 65 (afër stacionit KTEL Kalamatas)
 • Stacioni i nisjes/mbërritjes në Elbasan: Rruga Thoma Kalefi N14/212

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në  Elbasan janë :

 • Biletë vetëm vajtje: 40€
 • Biletë vajtje ardhje : 70€
 • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
 • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 45€
 • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Kalamata për në  Elbasan janë :

 • Biletë vetëm vajtje: 45€
 • Biletë vajtje ardhje : 80€
 • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
 • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 45€
 • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Nëse blini online biletën mbi 10 ditë përpara udhëtimit, do përfitoni ulje çmimi 10%

Me çdo biletë , çdo pasagjer ka të drejtë të kete më vete dhe të transportojë pa pagesë deri në 2 valixhe, deri në 20 kile secila,plus një çantë dore deri në 8 kile. Për më shumë bagazhe nga sasia e lartëpërmendur, pasagjeri do duhet të paguajë 2 euro/për kile. Për më shumë klikoni këtu  https://www.top-lines.gr/sq/bagazhet/

Agjensia Athinë 

Agjensia Kalamata

Zyrat e TOP LINES në Elbasan

Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/