Bileta Trageti

Bileta Trageti Firma TOP LINES duke synuar shërbimin tuaj më të mirë, ju ofron mundësinë të bleni bileta trageti për në Greqi por eshte për jashtë saj.

Përmes firmës sonë mund të siguroni bileta trageti për në Kretë, në ishujt e Dodekanezit, Kikladhes, ishujt e Egjeut Verior dhe Qëndrorë, ishujt e detit Jon etj. Mund të preni trageti si për tragetet që nisen nga porti i Pireut, si dhe për tregetet që nisen nga porti i Rafinës.

Gjithashtu mund të siguroni bileta trageti për linjën Greqi Itali, për në portet e Barit, Ankonës dhe Venecies, si për tragetet që nisen nga porti i Patrës, ashtu dhe për tragetet që nisen nga porti i Igumenicës

Firma e trageteve që bashkpunojnë janë:

 • ANEK-SUPERFAST
 • BLUE STAR FERRIES
 • MINOAN
 • HELENIC SEAWAYS
 • ZANTE FERRIES
 • GOLDEN STAR FERRIES
 • FAST FERRIES
 • AEGEAN SPEED LINES
 • SEA JETS
 • IONIAN GROUP
 • SARONIC FERRIES

Për bileta tragetesh vizitoni zyrën e firmës sonë në Pire

Adresa Sheshi Agjiu Dhionisiu
Telefon : 210 4636742 6982890970

Kombinoni rrugëtimin tuaj nga ishujt me linjat tona të autobusëve për në Shqipëri.

Marrim përsipër tju presim në Pire dhe tju transportojmë në Athinë për të marrë autobusin për në Shqipëri.

Lexoni këtu oraret e firmës sonë https://www.top-lines.gr/sq/oraret-e-udhetimeve-greqi-shqiperi-dhe-shqiperi-greqi/

Top Lines Shqipëri  https://top-lines.al/