Porosi

Top Lines ju orfon mundësinë të dërgoni porosi nga Athina, Pireu për në Tiranë Durrës, Fier, Patos, Berat Kucovë, Urë Vajgurore, Lushnje , Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Rrogozhinë, Rroskovec Tepelenë Memaliaj dhe anasjelltas.

Porositë mund ti dorëzoni pranë zyrave tona në Athinë dhe Pire çdo ditë nga ora 7.00 e mengjesit deri në orën 21.00 të darkës. 

Top Lines është e vetmja firmë që ju dërgon mesazh në telefon momentin e nisjes dhe mbërritjes së porosisë në destinacion.

Gjithashtu përmes Tracking Location System, ju ofrojmë mundësinë të shikoni vetë online gjatë 24 orëve se ku ndodhet porosia juaj. Klikoni këtu për të kontrolluar se ku ndodhet porosia https://www.top-lines.gr/sq/kerko-porosine/

Klikoni për të gjithë informacionet mbi porositë

POROSITË QË MUND TË DËRGONI NGA GREQIA NË SHQIPËRI JANË :

 • Ilace
 • Pako të vogla
 • Çanta dhe valixhe me rroba
 • Çanta me ushqime (ushqime të thata që nuk prishen dhe nuk duan frigorifer)
 • Teneqe vaji
 • Kuti me boj
 • Sënde elektroshëpiake të vogla (televizor, furre mikrovalsh)
NUK LEJOHET TË DËRGOJMË : 
 • Çdo pajisje apo mobiljeri shtëpiake me peshë dhe madhësi të madhe (Frigorifer, furrë,lavatrice,  krevate, dollap etj)
 • Mish, peshk dhe në përgjithësi çdo lloj produkti ushqimor që mbahet NË frigoriferi
 • Mjete të cilat kanë rrezik shpërthimi ose zjarri (Fuci ose  bidona me benzinë, bombula gazi etj)
 • Armë, municione, lëndë plasëse (përshëmbull çifte gjahu, fishekzjarrë, fishekë etj)
 • Pajisje ose matriale ndërtimi  me peshë dhe madhësi të madhe (Përshëmbull Panele diellore, kalorifer, pllaka etj)
 • Zyra Athinë Adresa: Psaron 4 Sheshi Karaiskaki Athinë Telefon: 2105203350 2105203351
 • Zyra Pire Adresa:Agiou Dionisiou 3 Pire Telefon: 2104636742
 • Zyra Korinth Adresa: Isthmos Korinthou, Alexander Lines Telefon: 2741021023
 • Zyra Patra Adresa:Othonos Amalias 34 Patra Telefon: 6907115555
 • Top Lines Elefsina Pergjegjes Marko Dodaj Telefon: 6906567449
 • Top Lines Megara
  Përgjegjës Klejdi Canka
  Telefon 6976934045
 • Top Lines Tiranë Adresa: Bulevardi Zogu i I (Përballë Ministrisë së Drejtësisë) Telefon +35542233050 +355692061989
 • Top Lines Terminali Tiranë Adresa: Zyra numër 4 Telefon +355694051219
 • Top Lines Durrës Adresa: Rruga Dëshmorët. Lagja 17 Pallati 930 (Perballe Satcionit te Trenit) Telefon +35552223122 +355 694051215
 • Top Lines Fier Adresa: Bulevardi Jakov Xoxa (Përballë ish hotel Shkëlzenit) +355696725448 +35534210316
 • Top Lines Patos Agjensia Andi Telefon 355 697847661
 • Top Lines Shkodër dhe Lezhë Adresa: Lagja Vasil Shanto Përballë kinema Milenium. (Ish spia e Oficerave) +355 672323227 +355 697426744
 • Top Lines Lac Agjensia Arbeni Telefon +355 683239636
 • Evelina Lac Telefon +355 683540506
 • Top Lines Lushnje (Genta) Adresa: Rruga Misto Mame Pallati 8 Kati i Pare. Lagja Loni Dhamo Telefon: +355694051225 +355697760213
 • Top Lines Lushnje (Eltoni) Telefon: +355 694051223
 • Pushimi i Shoferit Telefon: +355 692727084
 • Cermë Agjensia Genci Telefon: 355694051228
 • Top Lines Elbasan Adresa: Rruga Thoma Kalefi N14/212 Telefon:+355699768502 +355 699660240
 • Top Lines Rrogozhinë Agjenisa Astriti Telefon: +355 692123885
 • Top Lines Belsh Agjensia Beni Telefon: +355 695659990
 • Top Lines Berat Adresa:Rruga Naim Frashëri n. 32 Kati i parë Lagja 22 Nëntori Telefon: +355698778111 +355696099333
 • Top Lines Kuçovë Adresa:Lagja Llukan Prifti (Përballë Raiffeisen BANK) Telefon: +35531124646 +355696095701
 • Top Lines Ura Vajgurore Telefon: +355 68440006
 • Top Lines Roskovec Telefon +355 696095704
 • Top Lines Lapardha Telefon: +355 696095703
 • Top Lines Kutalli Telefon: +355 693686138
 • Top Lines Tepelene Telefon: +355 69 230 0887
Porositë duhet të jenë të amballazhuara mirë. Në momentin e dorëzimit  në agjensinë , një bashkpuntor i Top Lines është i detyruar të kontrolloj përbërjen e porosive  nësë përmban ndonjë produkt që nuk lejohet transporti. Mbas kontrollit, porosia mbyllet dhe ju jepet faturë porosie dhe kupon tatimor. VINI RE. TOP LINES për çdo porosi është e detyruar të japi faturën në të cilën shkruhet Emri Mbiemri i Dërguesit, Emri Mbiemri i marrësit, destonacioni i nisjes dhe mbërrijtes, vlera që ka paguar klienti , lloji i porosi si dhe kodi serial i porosisë me anë të të cilës mund të gjehet vendodhja e porosisë.  MOS HARRONI GJITHËMONË TË KËRKONI FATURËN E POROSISË. Porosi pa fatura nuk merren parasysh. Në agjensitë në Shqipëri marrësi për të marrë porosinë duhet të paraqitet me një dokument identifikimi. (Pasaportë ose kartë identiteti etj)
Çmimet e porosive janë në bazë të peshës dhe madhësisë. Dërgesa e porosisë më të vogël kushton 5 euro. Në çmim përfshihet dhe tvsh 24%