Komunikim

Top Lines

Agjenci udhëtimesh dhe turizmi të përgjithëshëm. Udhëtime Greqi Shqipëri dhe Shqipëri Greqi.

Adresa Psaron 4

Platia Karaiskaki, Metaksourgio Athinë

Telefon. : 2105203350 – 51 – 52(FAX)