Shkodër

Athine Shkoder Bileta autobusi nga Athina për në Shkodër

Athine Shkoder Bileta autobusi nga Athina për në Shkodër. Udhëtoni nga Athina për në Shkodër me autobusë modern dhe të rehatshëm

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online Athine Shkodër Laç Lezhë pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Pak fjalë rreth Shkodër

Shkodra është qytet dhe bashki në Shqipërinë Veriperëndimore e qendra e rrethit dhe qarkut me të njëjtin emër, dhe popullsia e saj përbëhet nga 114.219 banorë

Oraret e TOP-LINES Athinë Shkodër

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 2 udhëtime Athine  Shkoder në këto orare:

  • Orari i mëngjesit që niset në orën 8.30
  • Orari i mbasdites që niset në orën 19.00

Linja e Shkodrës mbulon dhe qytetet e Laçit, Lezhës dhe Fush Krujës

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Athina për në Shkodër.

Distanca Athine Shkoder është 820km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 14 orë

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në Shkodër janë :

  • Biletë vetëm vajtje: 40€
  • Biletë vajtje ardhje : 70€
  • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
  • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 45€
  • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Zyrat e TOP LINES në Shkodër, Laç , Lezhë dhe Fushë Krujë

Shkodër
Tel: +355 672323227, +355 697426744, +355 22250141

Lezhë
Tel: Top Lines Lezhe  00355684444667  00355672323227

Laç
Tel: +355 68 323 9636 , +355 683239636

Fushë Krujë

Tel:  +355 697255822 , +355 682964051

Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/