News & Article

Punësim

Kërkohet Shofer për zyrën e Top Lines Pire

Zyra Top Lines Pire kërkon shofer për punësim Të interesuarit duhet të jenë ta pajisur me patentë greke, të thjeshtë ose profesionale si dhe të