Flota e Top Lines

Flota e Top Lines përbëhet nga autobus dhe minibus modern të teknollogjisë Euro 5 dhe Euro 6. Të gjitha mjetet tona janë të pajisura me kondicione, si dhe WiFi. Mjetet e flotës tonë do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta.

Flota e kompanisë Top Lines përbëhet nga 18 autobusë modernë Setra,Travengo, Neoplan të teknollogjisë Euro 5 dhe Euro 6 të cilat do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta.

Gjithashtu  kompania jonë disponon 6 mini van 9 deri në 11 vëndësh Mercedez Vito dhe Sprinter si dhe 2 Sprinter 17 vëndëshe.

Firma jonë disponon ISO 9001:2008 dhe ISO 39001:2012. Personeli jonë është i trajnuar për situata emergjencas dhe dhënjes së ndihmës së parë , dhe paralelisht trajnimi i tyre është i vazhdueshëm.

Flota e Top Lines , nga 7 deri në 63 vëndësh, janë të teknollogjisë moderne, të pajisura me sistemet më modern sigurie dhe komoditeti (ABS, ASR, ESP, GPS-navi, PARKTRONIC, kamera me kontroll vizual të plotë , Wi-Fi, sisteme GPS etj. Qëllimi i firmës sonë është rinovimi i vazhdueshëm i flotës sonë, që të arrijmë moshën mesatare 5 vjet.

Kompania Top Lines ka dhe bazën e  vet teknike për mirëmbajtjen e mjeteve, në të cilën kryhen rreth 80% e shërbimeve teknike. Në bazën tonë teknike, përditë bëhen të gjitha kontrollet e nevojitëshme të mjeteve me qëllim të ofrojmë një flotë autobusësh të sigurtë.

Falë teknollogjisë moderne të mjeteve por dhe mirmbajtjen e tyre të rregullt, Top Lines është kompania më e sigurtë e transportit të udhëtarëve.

Të gjitha mjetet e Top Lines ofrohen me qira për transport turistësh, ekskursiene dhe aktivitete. Cilësia e mjeteve tona do i ofroj udhëtarëve tuaj një udhëtim të këndëshëm, të rehatëshëm dhe të sigurtë.

 

Kontakte
Adresa: Psaron 4 Sheshi Karaiskaki, Metxourgio , Athinë. ΤΚ10437
Telefon i Drejtorisë së levizjes: 6953006805
Email: [email protected]
Website: Top Lines Bus Rental
Transfer website: https://top-transfer.gr/