Tirane

Athine Tirane Bileta autobusi nga Athina për në Tiranë

Athine Tirane Bileta autobusi nga Athina për në Tiranë. Udhëtoni nga Athina për në Tiranë me autobusë modern dhe të rehatshëm

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online Athine Tirane pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Pak fjalë rreth Tiranës

Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë dhe njëkohësisht qyteti më i madh i vëndit me mbi 800,000 qytetarë. Qyteti është qëndra më e rëndësishme politike ekonomike dhe kulturore e Shqipërisë

Oraret e TOP-LINES Athinë Tiranë

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 3 udhëtime Athine  Tirane në këto orare:

 • Orari i mëngjesit që niset në orën 8.30
 • Orari i mbasdites që niset në orën 19.00
 • Orari i mbasdites që niset në orën 19.30

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Athina për në Tiranë.

Distanca Athine Tirane është 750km dhe kohëzgjatka e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 12 orë

 

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në Tiranë janë :

 • Biletë vetëm vajtje: 40€
 • Biletë vajtje ardhje : 70€
 • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
 • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 45€
 • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Zyrat e TOP LINES në Tiranë

Firma jonë disponon dy zyra në Tiranë

 • Zyra qëndrore që është dhe selia e TOP LINES në Shqipëri, që ndodhet në adreson Bulevardi Zogu i I (përballë Ministrisë së Drejtësisë) Telefona komunikimi: +355 42233050 +355692061989 +355694486475
 • Zyra e Terminalit Qëndrorë të Autobusëve në Tiranë (Terminali)
  PALLATI SPORTIT ASLLAN RUSI Zyra N.4  Telefona komunikimi +355692061992

 

Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/