Berat

Athine Berat Bileta autobusi nga Athina për në Berat. Udhëtoni nga Athina për në Berat me autobusë modern dhe të rehatshëm

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online Athine Berat pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Oraret e TOP-LINES Athinë Berat

Çdo ditë firma TOP LINES kryen 2 udhëtime nga Athina për në Berat :

  • Orari i mëngjesit që niset në orën 8.30
  • Orari i darkës që niset në orën 19.30

Linja për në BERAT mbulon qytetet Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec.

Zakonisht gjatë sezonit të verës si dhe gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Pashkëve, ka orare dhe linja shtesë nga Athina për në Berat.

Distanca Athine Berat është 680km dhe kohëzgjatja e rrugës , duke përfshirë ndalesat për çlodhje dhe kontrollet doganore, është përafërsisht 9 orë

Stacioni i nisjes /mbërritjes në Athinë: Psaron 4 Sheshi Karaiskaki, Metaksurgio Athinë

Stacioni i nisjes/mbërritjes në Berat: Terminali i Autobusëve, Rruga Antipatrea

Çmimet e biletës

Çmimet e biletës e firmës TOP LINES nga Athina për në Berat janë :

  • Biletë vetëm vajtje: 40€
  • Biletë vajtje ardhje : 70€
  • Biletë për fëmijët vetëm vajtje (4-12 vjeç) : 25€
  • Biletë për fëmijët vajtje ardhje  (4-12 vjeç) : 45€
  • Për fëmijë 0-4 vjeç pa sedilje : FALAS

Nëse blini online biletën mbi 10 ditë përpara udhëtimit, do përfitoni ulje çmimi 10%

Me çdo biletë , çdo pasagjer ka të drejtë të kete më vete dhe të transportojë pa pagesë deri në 2 valixhe, deri në 20 kile secila,plus një çantë dore deri në 8 kile. Për më shumë bagazhe nga sasia e lartëpërmendur, pasagjeri do duhet të paguajë 2 euro/për kile. Për më shumë klikoni këtu  https://www.top-lines.gr/sq/bagazhet/

Telefonat për informacione dhe rezervime

Agjensia Athinë 

Zyrat e TOP LINES në Berat

Për të parë destinacionet e tjera të firmës sonë jeni të lutur të klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/destinacionet/

Pët të vizituar faqen e internetit Top Lines Albania jeni të lutur të klikoni këtu https://top-lines.al/