Oraret e udhëtimeve nga Shqipëria për në Greqi

Oraret e udhëtimeve nga Shqipëria për në Greqi

Oraret e mëngjesit me zgjatim Shkodës dhe Berat
1:20 Shkodër-Lezhë-Laç-Fushë Krujë për në Janinë-Arta-Amfiloxia-Mesologji-Egjio-Kiato-Korinth-Athinë
4:00 Tiranë-Durrës-Elbasan-Lushnje-Fier-Tepelenë për në Janinë-Arta-Amfiloxia-Mesologji-Egjio-Kiato-Korinth-Athinë
4:00 Berat Fier për në Janinë-Arta-Amfiloxia-Mesologji-Egjio-Kiato-Korinth-Athinë

Oraret e mbasdites me zgjatim Shkodër dhe Berat
11:30 Shkodër-Lezhë-Laç-Fushë Krujë për në Janinë-Arta-Amfiloxia-Mesologji-Egjio-Kiato-Korinth-Athinë
15:00 Tiranë-Durrës-Elbasan-Lushnje-Fier-Tepelenë- për në Janinë-Arta-Amfiloxia-Mesologji-Egjio-Kiato-Korinth-Athinë
15:30 Berat Fier për në Janinë-Arta-Amfiloxia-Mesologji-Egjio-Kiato-Korinth-Athinë
16:00 Linjë direkte nga Berati – Berat Fier për në Janinë-Arta-Amfiloxia-Mesologji-Egjio-Kiato-Korinth-Athinë
17:00 Tiranë-Durrës-Elbasan-Lushnje-Fier-Tepelenë për në Janinë-Arta-Amfiloxia-Mesologji-Egjio-Kiato-Korinth-Athinë

Për oraret Greqi Shqipëri klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/oraret-e-udhetimeve-greqi-shqiperi-dhe-shqiperi-greqi/

Faqja e internetit e Top Lines Shqipëri https://top-lines.al/