Top Lines Megara

Top Lines Megara Udhëtoni nga Megara për në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Berat Kucove, Ura Vajgurore, Tepelenë dhe Gjirokastër.

Oraret e kalimin në Megara. Nisja çdo ditë. Ndalesa e autobusëve bëhet tek S.E.A Megaron (tek Goodys) 

  • 9.00 Megara për Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Berat Kucove, Ura Vajgurore, Vlorë, Tepelenë dhe Gjirokastër.
  • 19.30 Megara për Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Fier. 
  • 20.00 Megara për Tiranë,  Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Berat Kucove, Ura Vajgurore, Vlorë, Tepelenë dhe Gjirokastër.

Gjatë sezonit të festave dhe verës, shtohen dhe orare të tjera përveç orareve të lartpërmendura

Telefona për informacione dhe rezervime

6907652271

 

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online nga Megara  për në Shqipëri pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Oraret e udhëtimeve https://www.top-lines.gr/sq/oraret-greqi-shqiperi/

Top Lines Albania https://top-lines.al/