Çmimet e Biletave

 

Çmimet e Biletave Greqi Shqipëri e firmës Top Lines

Çmimet e Biletave Greqi Shqipëri e firmës Top Lines nga Athina për në Tiranë, Fier, Durrës, Lushnje, Kuçovë, Berat, Shkodër, Lezhë, Laç. Çdo ditë kryejmë 4 udhëtime në 20 mbi 20 destinacione për në Shqipëri dhe Greqi. Udhëtoni me ne me siguri dhe komoditet. Autobusët më të mirë dhe të rinjë të linjës.

Athinë Shkodër (Laç. Lezhë, F. Krujë)
E thjeshtë 40€ Me kthim 70€
Për fëmijë e thjeshtë 20€ Me kthim për fëmijë 40€

Athinë Tiranë
E thjeshtë 35€ Me kthim 60€
Për fëmijë e thjeshtë 20€ Me kthim për fëmijë 40€

Athinë Durrës
E thjeshtë 35€ Me kthim 60€
Për fëmijë e thjeshtë 20€ Me kthim për fëmijë 40€

Athinë Lushnje
E thjeshtë 35€ Me kthim 60€
Për fëmijë e thjeshtë 20€ Me kthim për fëmijë 40€

Athinë Fier (Patos)
E thjeshtë 35€ Me kthim 60€
Për fëmijë e thjeshtë 20€ Me kthim për fëmijë 40€

Athinë Elbasan (Rrogozhinë)
E thjeshtë 35€ Me kthim 60€
Për fëmijë e thjeshtë 20€ Me kthim për fëmijë 40€

Athinë Berat (Kucove, Ura Vajgurore)
E thjeshtë 35€ Me kthim 60€
Për fëmijë e thjeshtë 20€ Me kthim për fëmijë 40€

Athinë Tepelenë
E thjeshtë 35€ Me kthim 60€
Për fëmijë e thjeshtë 20€ Me kthim për fëmijë 40€

Athinë Gjirokastër
E thjeshtë 35€
Për fëmijë e thjeshtë 20€

Për në Gjirokastër mundemi të presim bileta vetëm vajtje

Biletat për fëmijë janë për fëmijë deri në 4-10 vjeç. Për fëmijët 0-4 vjeç bileta është free në rast se nuk mbajne sedilje. Në rast se mbajnë sedilje paguajnë biletë të rregullt.

Për online rezervime klikoni plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  8.30 Mëngjes18.00 Mbasdite19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj

  Për më shumë informacione telefononi tek numrat 2105203350 – 51 – 52(FAX)