Destinacionet

Firma jonë kryen çdo ditë udhëtime nga Greqia dhe Shqipëria. Udhëtojmë nga dhe për në Shqipëri në destinacionet e mëposhtëme

Për Shqipëri Për Greqi
Gjirokastër Filipiadha
Tepelenë Arta
Memaliaj Amfilohia
Fier Rio
Lushnje Patra
Rrogozhinë Egjio
Elbasan Akrata
Kuçovë Kiato
Berat Korinth
Durrës Megara
Tiranë Elfsina
Fushë Krujë Pire
Laç Athinë
Lezhë
Shkodër

 

Komunikoni me ne në numrat e telefonit 210 52 03 350 dhe 210 52 03 351

Për online rezervime plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit
  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari
  8.30 Mëngjes18.00 Mbasdite19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise
  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu
  PranojNuk pranoj