Oraret

Oraret Greqi Shqipëri Top Lines kryen udhëtime me autobusë modern çdo ditë nga Greqia për në Shqipëri dhe anasjethas. Autobusët tonë janë të teknollogjisë të re, dhe ofrojnë të gjithë shërbimet për një udhëtim të këndëshëm dhe të sigurtë.

Të gjtha autobusat kanë sedilje të rehatshme dhe janë të pajisura me air conditioner, dhe free WiFi në të gjithë rrugën. Me çdo bitelë, çdo pasagjer mund të ketë me vete dhe të transportoj falas deri ne 2 valixhe 20 kile secila plus një çantë dore.

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

Oraret Greqi Shqipëri

Oraret e nisjeve së autobusëve nga Greqia për në Shqipëri

 • Autobusi i Mëngjesit: Nisja Ora 08.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Veriut: Nisja Ora 19.00 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Tiranës: Nisja Ora 19.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-FIER-TEPELENË-GJIROKASTËR-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA
 • Autobusi i Kallamatës Nijsa Cdo të Martë Enjte Shtunë Ora 16.00 Kallamata Qiparisia Pirgo Patra për në  TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË

Oraret Shqipëri Greqi

Oraret e nisjeve së autobusëve nga  Shqipëri për në Greqi

 • Autobusi i mëngjesit Nisja Ora 04.00  për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina. Nisjet  nga këto qytete:
  • Shkodër (Nisja në  01:30)
  • Lezhë  (Nisja në 02:10)
  • Laç (Nisja në 03:00)
  • Tiranë (Nisja në 03:00)
  • Durrës (Nisja në 04:30)
  • Lushnje (Nisja në 05:00)
  • Elbasan (Nisja në 04:00)
  • Berat (Nisja në 04:00)
  • Kuçovë (Nisja në 04:30)
  • Vlorë (Nisja në 04:00)
  • Fier (Nisja në 06:00)
  • Tepelenë (Nisja në 07:30)
 • Autobusi i Drekës Nisja Ora 15.00 nga  për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina. Nisjet  nga këto qytete
  • Shkodër (Nisja në  11:30)
  • Lezhë  (Nisja në 12:10)
  • Laç (Nisja në 13:00)
  • Tiranë (Nisja në 15:00)
  • Durrës (Nisja në 15:30)
  • Lushnje (Nisja në 16:00)
  • Berat (Nisja në 16:00)
  • Kuçovë (Nisja në 16:30)
  • Vlorë (Nisja në16:00)
  • Fier (Nisja në 17:00)
  • Tepelenë (Nisja në 18:30)
 • Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana  për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina. Nisjet  nga këto qytete
  • Tiranë (Nisja në 17:00)
  • Durrës (Nisja në 17:30)
  • Lushnje (Nisja në 18:00)
  • Elbasan (Nisja në 17:00)
  • Fier (Nisja në 19:00)
  • Tepelenë (Nisja në 19:30)
 • Autobusi i Kallamatës Nisja nga Tirana ora 15.00 ÇDO TË HËNË MËRKURË PREMTE Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Kallamatë, Qiparisia, Pirgo Patra

Gjatë periudhës së verës dhe gjatë festave disa nga oraret mund të ndryshojnë ose të shtohen dhe linja të reja.

Telefonat për komunikimi

Stacionet e nisjeve dhe të mbërritjeve

 • Athinë : Psaron 4 Sheshi Karaiskaki, Metaksourgio, Athinë
 • Kalamata :Artemidhos 65 (Afër Stacionit të Ktelit)
 • Tiranë:  Terminali i autobusëve ndërkombëtar, Rruga Ali Riza Kolonja, mbrapa ish pallatit të Sportit  “Asllan Rusi”.
  • Për nisje dhe mbërritje nga Athina Zyra numër 4
  • Për nisje dhe mbërritje nga Kallamata Zyra numër 17
 • Berat: Terminali i autobusëve ndërkombëtar Rruga Antipatrea

Për të lexuar çmimet e biletave klikoni këtu  Çmimet e Biletave

Për të vizituar faqen e internetit të Top Lines Albania klikoni këtu TOP LINES AL

Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet.