Udhëtoni për në Shqipëri me siguri dhe komoditet. Blini biletën online 10 ditë para udhëtimit dhe përfitoni 10% zbritje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

Destination

Destinacionet kryesore

Uhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet

Autobus të rinj dhe modern të teknollogjisë Euro 5 & 6

Kërko porosinë

Flota e Top Lines

Flota e Top Lines përbëhet nga 25 autobus dhe minibus modern të teknollogjisë Euro 5 dhe Euro 6. Të gjitha mjetet tona janë të pajisura me kondicioner, si dhe WiFi. Mjetet e flotës tonë do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta.