Patra Shqipëri. Nisje direkt nga Patra çdo ditë në orën 19.30

Top Lines ka vendosur çdo ditë autobus direkt nga qyteti i Patrës për në Tiranë Durrës Fier Patos Berat Kuçovë Vlorë Elbasan Lushnje Shkodër Laç Lezhë Tepelenë Gjirokastër.

Autobusi niset çdo ditë në orën 19.30 nga agjensia jonë në brëna në qytetin e Patrës në adresën Othonos Amalias 34 (Afër Stacionit të Trenit Patra) 

 

Ju ofrojmë mundësinë  të blini biletat online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi. (Autobusi direkt nga Patra është ai që shfaqet në orën 19.30) 

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.

  • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

Gjithashtu nga Patra kemi nisje dhe në mëngjes në orën 10.00, si dhe mbasdite në orën 20.30 dhe 21.00. Për këto orare ju çojmë me minibus në RIO. 

 

TELEFONAT PËR REZERVIME DHE INFORMACIONE

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post