Oraret

 

Oraret e udhëtimeve Greqi Shqipëri dhe Shqipëri Greqi

Oraret e udhëtimeve Greqi Shqipëri dhe Shqipëri Greqi . Firma jonë kryen udhëtime me autobusë modern çdo ditë nga Greqia për në Shqipëri dhe anasjethas. Autobusët tonë janë të teknollogjisë të re, dhe ofrojnë të gjithë shërbimet për një udhëtim të këndëshëm dhe të sigurtë.

Të gjtha autobusat kanë sedilje të rehatshme dhe janë të pajisura me air conditioner, dhe free WiFi në të gjithë rrugën.

Top Lines ju ofron mundësinë të mbyllni bileta autobusi online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Oraret e nisjeve
Nga Greqia

 • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 08.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Veriut: Nisja Ora 19.00 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Tiranës: Nisja Ora 19.30 Athinë-Pire-Elefsina-Korinth-Egjio-Patra për në TIRANË-DURRËS-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-FIER-TEPELENË-GJIROKASTËR-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA
 • Autobusi i Kallamatës Nijsa Cdo të Martë Enjte Shtunë Ora 16.00 Kallamata Qiparisia Pirgo Patra për në  TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË

 

Udhëtimet nga Shqipëria në Greqi

Oraret e linjave të Top Lines do jenë si më poshtë

 • Autobusi i mëngjesit Nisja Ora 04.00  nga  Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i Drekës Nisja Ora 15.00  Tiranë Shkodër Lezhë Laç Durrës Lushnje për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
  • Nisja nga Shkodra në orën 11.30
  • Nisja nga Tirana në orën 15.00
 • Autobusi i mbasdites Nisja ora 17.00 nga Tirana Durrësi Lushnja Fieri Elbasani Berati Kuçova Tepelena për në Athinë Pire Korinth Patra Egjio Mesologji Agrinio Arta Megara Elefsina
 • Autobusi i Kallamatës Nisja nga Tirana ora 15.00 ÇDO TË HËNË MËRKURË PREMTE Tirana Shkodra Lezha Laçi (Nisja nga Shkodra në 01.00 të natës) Durrësi Lushnja Elbasani  Berati Kuçova Ura Vajgurore Lapardha Rroskovec Patos Fier Tepelena për në Kallamatë, Qiparisia, Pirgo Patra

Gjatë periudhës së verë dhe gjatë festave disa nga oraret mund të ndryshojnë ose të shtohen dhe linja të reja. Për më shumë informacione komunikoni me ne tek numrat 210 52 03 350 dhe 210 52 03 351