Autobus Çdo ditë Kallamatë Qiparisia Pirgo për Shqipëri

Top Lines duke filluar nga data 23 Tetor , deri në fund të Dhjetorit, ka vendosur autobus direkt, nga Kallamata Qiparisia Pirgo dhe Patra për në Shqipëri. Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet, me autobusë modern të teknollogjisë Euro 5 dhe 6.   Autobusët e TOP LINES  do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta.  Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar.

Çdo ditë nisje  për në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Vlorë, Berat, Kuçovë, Fier, Patos, Lushnje, Durrës, Elbasan, Rrogozhinë, Belsh, Tepelenë, Gjirokastër.

Blini  biletat online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

  • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
  • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Oraret e nisjes do jenë si më poshtë:

  • Nga Kallamata çdo ditë në orën 16.00
  • Nga Qiparisia çdo ditë në orën 17.00
  • Nga Pirgos çdo ditë në orën 18.00
  • Nga Patra çdo ditë në orën 20.00

Për çmimet e biletave klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/cmimet-e-biletave/

Agjensia Kalamata
Agjensia Pirgos
Agjensia Qiparisia

 

Agjensia Patra

 

 

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post