Autobus çdo ditë nga Shqipëria për Kallamata Qiparisia Pirgo, Patra Nisja ora 15:00

Top Lines duke filluar nga data 23 Tetor , deri në fund të Dhjetorit, ka vendosur autobus direkt, çdo ditë për Kallamata Qiparisia Pirgo, Patra, Ahaia, Amaliadha . Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet, me autobusë modern të teknollogjisë Euro 5 dhe 6.   Autobusët e TOP LINES  do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta.  Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar.

Çdo ditë nisje nga Tirana, Shkodra, Lezha Vlora, Berati, Kuçova,  Fieri, Patosi, Lushnja, Durrësi, Elbasani, Tepelena, Gjirokastra. Nisja nga Tirana çdo ditë në orën 15:00

Blini  biletat online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

  • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
  • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Për më shume telefononi tek agjensia jonë qëndrore në Tiranë në numrat

Agjensia Qëndrore Tiranë
Terminali Tiranë. Stacioni i Nisjeve dhe Mbërritjeve
  • Terminali i Autobusëve Ndërkombëtar
  • Adresa: Rruga Ali Riza Kolonja , mbrapa ish pallatit të Sportit ASLLAN RUSI
    • Për udhëtime për në Kalamatë Zyra numër 17 -Telefon: +355676050292

Për agjensite e tjera në Shqipëri klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/agjensite-e-top-lines/

Për çmimet e biletave klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/cmimet-e-biletave/

 

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post