Autobus direkt në mëngjes Athine Berat Kuçovë Urë Vajgurore Roskovec dhe anasjelltas 

Dëshirojmë tju informojmë se Top Lines në kuadër të shërbimit më të mirë pasagjerëve ka vendosur të hapi linjë direkte edhe në mëngjes nga Athina për në Berat Kuçovë , Urë Vajgurore Roskovec Lapardha si dhe anasjelltas.

Top Lines kryen udhëtime me autobusë modern çdo ditë nga Greqia për në Shqipëri dhe anasjelltas. Autobusët tonë janë të teknollogjisë të re, dhe ofrojnë të gjithë shërbimet për një udhëtim të këndëshëm dhe të sigurtë. Të gjtha autobusat kanë sedilje të rehatshme dhe janë të pajisura me air conditioner, dhe free WiFi

Linja e re e mengjesit do filloj nga e premtja 13 Dhjetor 2019 nga Athina dhe të Shtunën 14 Dhjetor nga Berati.

Oraret

 • Linja Athinë Berat Kuçovë Urë Vajgurore në orën 8.30
 • Linja Berat Kuçovë Urë Vajgurorepër në Athinë në orën 4.00 

Gjithashtu çdo ditë mbasdite janë oraret 

 • Athinë Berat Kuçovë Urë Vajgurore në orën 19.00
 • Berat Kuçovë Urë Vajgurore Athinë në orën 16.00

Autobusi si i mengjesit si i mbasdites shkon direkt në Berat. Nuk do ketë ndërrime me furgona në Fier

Çmimi i biletës Athinë Berat (Kucove, Ura Vajgurore)
E thjeshtë 27€ Me kthim 45€
Për fëmijë e thjeshtë 15€ Me kthim për fëmijë 25€

Numrat e telefonit për rezervime dhe informacione

 • Athinë-Psaron 4 , Sheshi Karaiskaki, Metaksurgjio
 • Tel: 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Pire Sheshi Agjiu Dhionisiu
 • Tel: 210 4636742 6982890970
 • Korinth -Isthmo stacioni qëndror i autobusëve
 • Tel: 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771
 • Berat Qëndër Tel: +355 696099333 +355 697527181 +355 32234489
 • Terminali Berat Tel: +355 694051228
 • Kuçovë Tel: +355 31124646 +355 696095701 +355 696095702
 • Ura Vajgurore Tel: +355 356122191 +355 692689894
 • Lapardha Tel +355 696095703
 • Roskoveci Tel+355 696095704

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest