Autobus direkt nga Athina në Shqipëri Çdo ditë 4 orare

Të nderuar pasagjer. Duke filluar nga data 15 Qershor nisin sërisht udhëtimet direkte nga Athina për në Tiranë, Durrës,  Berat, Kuçovë , Fier , Lushnje, Patos, Rrogozhinë, Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Tepelenë,  Gjirokastër. Udhëtoni me Top Lines , me komoditet dhe siguri. Autobus të rinj të teknollogjisë Euro 5 dhe 6, që ofrojnë udhëtime të sigurta, dhe të rehatshme. Çdo autobus është i pajisur me Wi Fi

Udhëtimet do bëhen me autobus direkt nga Athina për në destinacionet në Shqipëri. Nuk do ndërrohen autobusa në Kakavi.

Çdo ditë do kemi 4 orare nga Athina për në Shqipëri

 • 8.30 Athinë Tiranë, Durrës,  Berat, Kuçovë , Fier , Lushnje, Patos, Rrogozhinë, Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Tepelenë,  Gjirokastër. (Autobusat e mengjesit rinisin me 16/6)
 • 18.00 Athinë Tiranë Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Patos.
 • 19.00 Athinë Tiranë, Durrës,  Berat, Kuçovë , Fier Patos,  Tepelenë,  Gjirokastër (Autobus direkt, pa ndërrim me furgona në Fier )
 • 19.30 Athinë Tiranë, Durrës, Fier, Lushnje, Rrogozhinë, Elbasan.

Për sa i përket çmimeve të reja klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/cmimet-e-biletave/

Telefona për komunikim me zyrën tonë 210 5203350 2105203351.  Zyra jonë ndodhet në adresën Psaron 4 Sheshi Karaiskaki Metaksurgjio Athinë (Stacioni i Metrosë Metaksourgjio). Çdo ditë jemi hapur nga ora 7.00 deri në orën 21.00 

Duke filluar nga data 15/6 asnjë person që hyn në Greqi apo në Shqipëri NUK është e nevojshme të kaloj në vetizolim (karantinë)

Të drejte udhëtimi kanë të gjithë qytetarët, si dhe ato me leje qëndrimi si dhe qytetarët që udhëtojnë me 90 ditësh etj.

Masat e sigurisë. 

Dëshirojmë gjithashtu që tju informojmë se firma jonë ka marrë të gjitha masat e mbrojtjes së shëndetit publik për parandalimin e përhapjes së koronovirusit Covit-19. Çdo autobus do ketë përqindjen e pasagjerëve që parashikon ligji (65%). Çdo autobus si dhe çdo sipërfaqe e tij, pastrohet dhe disifektohet mbas çdo udhëtimi. Çdo autobus është i pajisur me disfektant higjenizues (antisiptiko) , letra pastruese me përbërje alkoli, qese për menxhimin e ndojtjeve biologjike, dozera dhe maska. Shoferët do kenë veshur maska dhe doreza gjatë gjithë udhëtimit. Gjithashtu çdo pasagjer do duhet të ketë veshur maskë gjatë gjithë udhëtimit.

Telefona për informacione dhe rezervime 210 5203350 2105203351

Nëse dëshironi të rezervoni vënd online plotësoni formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit

  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari

  8.30 Mëngjes19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise

  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu

  PranojNuk pranoj

   

   

  Tags :

  Share this :

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Pinterest