Autobus direkt nga Pireu në Shqipëri Çdo ditë 4 orare

Të nderuar pasagjer. Duke filluar nga data 15 Qershor nisin sërisht udhëtimet direkte nga Pireu për në Tiranë, Durrës,  Berat, Kuçovë , Fier , Lushnje, Patos, Rrogozhinë, Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Tepelenë,  Gjirokastër. Udhëtoni me Top Lines , me komoditet dhe siguri. Autobus të rinj të teknollogjisë Euro 5 dhe 6, që ofrojnë udhëtime të sigurta, dhe të rehatshme. Çdo autobus është i pajisur me Wi Fi

Udhëtimet do bëhen me autobus direkt nga Pireu për në destinacionet në Shqipëri. Nuk do ndërrohen autobusa në Kakavi.

Vijmë ju marrim direkt tek dera e anijes në portin e Piruet dhe ju shoqërojmë për tek autobusi.

Çdo ditë do kemi 4 orare nga Pireu  për në Shqipëri

  • 7.30 Pire Tiranë, Durrës,  Berat, Kuçovë , Fier , Lushnje, Patos, Rrogozhinë, Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Tepelenë,  Gjirokastër. (Autobusat e mengjesit rinisin me 16/6)
  • 17.00 Pire Tiranë Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Patos.
  • 18.00 Pire Tiranë, Durrës,  Berat, Kuçovë , Fier Patos,  Tepelenë,  Gjirokastër (Autobus direkt, pa ndërrim me furgona në Fier )
  • 18.30 Pire Tiranë, Durrës, Fier, Lushnje, Rrogozhinë, Elbasan.

Për sa i përket çmimeve të reja klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/cmimet-e-biletave/

Telefona për komunikim me zyrën tonë ose për rezervime 2104636742 6982890970 , 6937354570

Zyra jonë ndodhet në adresën  Platia Agjiu Dhionisiu 3.

Çdo ditë jemi hapur nga ora 6.00 deri në orën 21.00

Duke filluar nga data 15/6 asnjë person që hyn në Greqi apo në Shqipëri NUK është e nevojshme të kaloj në vetizolim (karantinë)

Të drejte udhëtimi kanë të gjithë qytetarët, si dhe ato me leje qëndrimi si dhe qytetarët që udhëtojnë me 90 ditësh etj.

Për oraret e autobusëve nga Shqipëria në Greqi klikoni këtu https://top-lines.al/autobus-direkt-shqiperi-greqi-cdo-dite-4-orare/

Masat e sigurisë. 

Dëshirojmë gjithashtu që tju informojmë se firma jonë ka marrë të gjitha masat e mbrojtjes së shëndetit publik për parandalimin e përhapjes së koronovirusit Covit-19. Çdo autobus do ketë përqindjen e pasagjerëve që parashikon ligji (65%). Çdo autobus si dhe çdo sipërfaqe e tij, pastrohet dhe disifektohet mbas çdo udhëtimi. Çdo autobus është i pajisur me disfektant higjenizues (antisiptiko) , letra pastruese me përbërje alkoli, qese për menxhimin e ndojtjeve biologjike, dozera dhe maska. Shoferët do kenë veshur maska dhe doreza gjatë gjithë udhëtimit. Gjithashtu çdo pasagjer do duhet të ketë veshur maskë gjatë gjithë udhëtimit.

Telefona për informacione dhe rezervime 2104636742 6982890970 , 6937354570

 

 

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest