Autobus Direkt Patra Shqipëri Çdo ditë ora 20:00

Top Lines duke filluar nga data 23 Tetor , deri në fund të Dhjetorit, ka vendosur autobus direkt, nga Patra për në Shqipëri. Nisja e autobusit do bëhet çdo ditë në orën 20:00 nga agjensia jonë në Patra e cila ndodhet në adresën Othonos Amalias 34 (Afër Stacionit të Trenit Patra).  Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet, me autobusë modern të teknollogjisë Euro 5 dhe 6.   Autobusët e TOP LINES  do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta.  Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar.

Çdo ditë nisje nga Patra për në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Vlorë, Berat, Kuçovë, Fier, Patos, Lushnje, Durrës, Elbasan, Rrogozhinë, Belsh, Tepelenë, Gjirokastër.

Çmimet e biletës janë.

  • Vajtje: 40 euro.
  • Vajtje ardhje: 70 euro
  • Vajtje për fëmijë 4-12 vjeç: 25euro
  • Vajtje ardhje për fëmijë 4-12 vjeç: 45euro
  • Për fëmijët 0-4 vjeç që smbajnë sedilje : falas
  • Nëse blini online biletën 10 ditë para udhëtimit do përfitoni ulje çmimi 10%
  • Me çdo biletë mund të transportoni falas 2 valixhe deri në 20kg secila

Telefona për informacione dhe rezervime

 

Blini  biletat online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

  • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
  • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest