Autobus Direkt Patra Shqipëri. Çdo të Martë Enjte Shtunë ora 19.30

Udhëtoni me Top Lines nga Patra për në  Tiranë Durrës, Fier, Patos, Berat Kucovë, Lushnje , Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë, Rrogozhinë, Rroskovec Tepelenë GJirokastër

 Oraret e nisjes

Nisja nga Patra në Adresën  Othonos Amalias 34 (Afër Ktel Patra)

  • Çdo të Martë, Enjte Shtunë në orën 19.30 autobus brenda nga Patra

  • Çdo ditë në orën 10.00-21.00-21.30 (Ju çojmë me furgon në RIO)

Telefonat për komunikim

Top Lines Patra 2613015646  ose 6907115555  ose 6945855741

Autobusët e Top Lines janë autobus modern të teknollogjisë euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta. Të gjithë autobusët tanë janë të pajisur me kondicioner si dhe me wifi gjatë gjithë rrugës.

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest