Autobus Kalamata-Kiparisia-Pirgo-Ahaia-Shqipëri. Çdo të Martë Enjte Shtunë ora 16.00

Autobus Kalamata-Kiparisia-Pirgo-Ahaia-Shqipëri. Çdo të Martë Enjte Shtunë ora 16.00

Top Lines ju ofron mundësinë të bleni biletën online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 Oraret e nisjes

Nisja nga Kalamata në Adresën Artemidhos 65 (Afër stacionit të Ktel Kalamatës)

  • Nga Kalamata çdo të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 16.00
  • Nga Kiparisia çdo të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 17.00
  • Nga Pirgo çdo të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 18.00
  • Nga Patra çdo të Martë, të Enjte dhe të Shtunë në orën 19.30

Nisja nga Tirana për në Kalamatë, çdo të Henë, Mërkurë, Premte ora 15.00

Telefonat për komunikim

Autobusët e Top Lines janë autobus modern të teknollogjisë euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme dhe të sigurta. Të gjithë autobusët tanë janë të pajisur me kondicioner si dhe me wifi gjatë gjithë rrugës.

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest