Greqia hap kufirin me Shqipërinë më 15 Qershor

Në një deklaratë për shtyp e Ministrisë së Turismit të Greqisë, duke filluar nga data 15 Qershor, Greqia do hapi kufijtë ajrorë për turistë me 29 vënde mes tyre dhe Shqipëria.

Pra këto vënde do kenë mundësi të lidhen me linja ajrore të drejtpërdrejta me Athinën dhe Selanikun

Në deklaratë thuhet se turistët do i bëhen teste për Covid-19 në aeroporte, por nuk do kalojnë në vetizolim.

Kjo deklaratë vjen menjëherë mbas deklaratës nga Selaniku të kryeministrit grek Kiriakos Micotakis ku ndërt të tjerat theksohej se Greqia do hapi kufinjtë e saj toksorë për turistët me datë 15 Qershor.

Pra deri më datë 15 Qershor në Greqi mund të hyjnë vetëm kategoritë e qytetarëve që shpjegohen më poshtë

Kush mund të udhëtoj në Greqi dhe në Shqipëri

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest