Hiqet totalisht Vetizolimi (karantina)

Të nderuar pasagjer,

Dëshirojmë tju informojmë se duke filluar nga sot 16 Greqia hoqi totalisht karantinën dhe çdo person që hyn në Republikën e Greqisë nuk do jetë e nevojshme të vetizolohet (karantinë)

Gjithashtu dhe kush hyn në Shqipëri nuk është nevoja të kaloj në vetizolim (karantinë)

Kështu që mund të udhëtoni lirëshëm dhe për disa dit, pa pasur frikë se do bllokoheni në Shqipëri ose në Greqi

Për të mësuar oraret e udhëtimit nga Greqia në Shqipëri  klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/autobus-greqi-shqiperi-cdo-dite-ne-oren-8-00-si-do-udhetohet-kush-mund-te-udhetoj/

Për të mësuar oraret e udhëtimit nga Shqipëria në Greqi klikoni këtu https://top-lines.al/autobus-shqiperi-greqi-cdo-dite-ne-oren-5-00-si-do-udhetohet-kush-mund-te-udhetoj/

Ju faleminderit

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest