Kërkohet punonjës për zyrën qëndrore në Athinë

Firma Top-lines kërkon vajza ose djem  për postin e resepsionit në zyrën e Athinës që ndodhet në Metaksurgjio, Psaron 4 Platia Karaiskaki

Kushtet që duhet të plotësoj kandidati

  • Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme
  • Njohuri të mira të gjuhës greke dhe shqipe
  • Të ketë njohuri bazë në përdorimin e kompjuterit
  • Njohja e gjuhës angleze do konsiderohet si extra kualifikim
  • Nuk është e nevojshme të ketë experiencë më përpara në këtë sektor
  • Kandidati duhet të jetë e pajisur me leje qëndrimi me të drejtë punësimi
  • Vëndi i punës është për full time.

Dërgoni CV tuaj në email [email protected]

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest