Lajmërim për udhëtarët rreth situatës në kufirin Greqi Shqipëri

11 Mars 2020. Të nderuar udhëtarë të Top Lines

Dëshirojmë tju informojmë se situata në kufirin Greqi Shqipëri është komplet normale. Kufiri ËSHTË I HAPUR dhe linjat e autobusëve vazhdojnë normalisht.  Dhe nuk ka asnjë informacion që do ketë mbyllje të kufirit mes Shqipërisë dhe Greqisë.  Udhëtimet dhe kalimi i pasagjerëve vazhdojnë normalisht.

Top Lines ju bën thirrje të gjithë pasagjerëve, të informohen mirë, të mos besojnë në fake news, dhe tju besojnë vetëm informacioneve që vijnë nga autoritetet zyrtare.

Këto janë numrat e telefonit të pikave kufitare Greqi Shqipëri ku mund të informoheni zyrtarisht

Shqipëri

Drejtoria e Përgjithëshme e Kufirit dhe Migracionit të Republikës të Shqipërisë

+ 355 69 931 4965

Drejtori Rajonale të Kufirit & Migracionit dhe Pika të Kalimit Kufitar Korçë (Pika kufitare Kapshticë)

00355 (0)694110259

Drejtori Rajonale të Kufirit & Migracionit dhe Pika të Kalimit Kufitar Gjirokastër (Pikat kufitare Kakavi dhe Tre Urat)

00355 (0)694110258

Drejtori Rajonale të Kufirit & Migracionit dhe Pika të Kalimit Kufitar Sarandë. (Pika Kufitare Qafë Botë)

00355 (0)694110256

00355 (0)694110257

 

Greqi

Pika kufitare e Kristalopigjisë (Kapshticë)

26573612000

Pika kufitare e Kakavisë

2385045898

Aerodromi i Athinës El Venizelos

2103530000

Gjithashtu për më shumë informacione mund të komunikoni me agjesitë tona në numrat

  • Athinë-Tel: 210 5203350 2105203351 6980001145
  • Pire-Tel: 210 4636742 6982890970
  • Korinth -Tel: 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771

Top Lines është në kontakt të vazdhueshëm me autoritetet shqiptare dhe greke dhe për çdo të re do ju informojmë.

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post