Oraret dhe çmimet e Top Lines nga Greqia në Shqipëri për Krishtlindjet

Festa e Krishtlindjeve po afron. Kanë ngelur akoma dhe disa ditë. Nëse  keni vendosur festat ti  kaloni në Shqipëri pranë të afërmve dhe familjeve tuaja, mënyra më e mire, më  e lire dhe e sigurtë për të udhëtuar është Top Lines.

Top Lines kryen udhëtime me autobusë modern çdo ditë nga Greqia për në Shqipëri dhe anasjelltas. Autobusët tonë janë të teknollogjisë të re, dhe ofrojnë të gjithë shërbimet për një udhëtim të këndëshëm dhe të sigurtë. Të gjtha autobusat kanë sedilje të rehatshme dhe janë të pajisura me air conditioner, dhe free WiFi në të gjithë rrugën.

Për shkak të kërkesës së madhe të pasagjerëve Top Lines ka vendosur orare shtesë për në Shqipëri me qëllim shërbimin tuaj sa më të mirë

Oraret e udhëtimit të Top Lines nga dita e Premte 20 Dhjetor deri në 25 Dhjetor Të premten 20 Dhjetor

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Pire Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 18.30 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje Fier Patos Tepelenë Gjirokastër
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

Të shtunën 21 Dhjetor

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Pire Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 18.30 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje Fier Patos Tepelenë Gjirokastër
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.15 Korinth Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

Të Dielën 22 Dhjetor 

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Pire Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 18.30 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje Fier Patos Tepelenë Gjirokastër
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.15 Korinth Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

Të Hënën 23 Dhjetor 

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Pire Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

Të martën 24 Dhjetor

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Pire Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 18.30 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje Fier Patos Tepelenë Gjirokastër
 • 19.00 Athinë Fier Patos  Tepelenë Gjirokastër
 • 19.05 Athinë  Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh.
 • 19.15 Korinth Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.15 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

Të mërkurën 25 Dhjetor  Shënim: Të mërkurë 25 Dhjetor zyrat tona do jenë të mbyllura nga ora 12.00 deri në orën 17.00

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Pire Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

Për çmimet e biletës klikoni këtu Çmimet e Biletës Për oraret e nisjes së autobusëve nga Shqipëria klikoni këtu: Oraret e Nisjes së Autobusëve nga Shqipëria drejt Greqisë Numrat e Telefonit VINI RE. Jeni të lutur të komunikoni me agjensitë tona disa ditë përpara për të rezervuar vëndin tuaj. Gjithashtu duhet të kaloni nga agjensia të paktën 2 ditë përpara që të pronotoni biletën tuaj,ose në rast se keni bileta vajte ardhje të bëni konvertimin e biletës. Komunikimi

 • Athinë-Psaron 4 , Sheshi Karaiskaki, Metaksurgjio
 • Tel: 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Pire Sheshi Agjiu Dhionisiu
 • Tel: 210 4636742 6982890970
 • Korinth -Isthmo stacioni qëndror i autobusëve
 • Tel: 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771

Për telefonat e agjensive të Shqipërisë shtypni këtu https://top-lines.al/agjensite-tona-top-lines/ Nëse doni të rezervoni Online plotësoni këtë formën dhe një bashkpuntor i joni do ju telefonoj sa më shpejt Top Lines ju uron të gjithëve Gëzuar Krishtlindjet. Urojmë të kaloni sa më bukur me familjen dhe të dashurit tuaj.

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit

  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari

  8.30 Mëngjes19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise

  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu

  PranojNuk pranoj

  Tags :

  Share this :

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Pinterest