Oraret e autobusëve dhe çmimet e biletës të Top Lines për festat e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri 2022

Oraret e udhëtimeve të Top Lines për Festat 2022  Top Lines, për shërbimin tuaj më të mirë, ka hapur orare shtesë nga Greqia për në Shqipëri për periudhën e festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.  Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Duke filluar nga data 19 Dhjetor deri më datën 30 Dhjetor

 • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 08.30 Athinë-TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Mbasdite: Nisja Ora 19.00 Athinë– SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-TIRANË-DURRËS
 • Tiranë Express: Nisja Ora 19.10 Athinë-Tiranë Autobus Express për në Tiranë (ditë të caktuara)
 • Autobusi i Beratit: Nisja Ora 19.15 (AUTOBUS DIREKT PËR BERAT) Athinë -BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-ROSKOVEC-LAPARDHA TEPELENË-GJIROKASTËR-
 • Autobusi i FIERIT: Nisja Ora 19.20 (AUTOBUS DIREKT PËR FIER-VLORË) Athinë– FIER-VLORE-PATOS-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Tiranës: Nisja Ora 19.30 Athinë-për në TIRANË-DURRËS-ELBASAN-LUSHNJE
 • Nga Pireu do ketë çdo mëngjes në orën 8.00 dhe mbasdite në orën 19.35 autobus direkt Pire Shqipëri.
 • Nga Korinthi do ketë çdo mbasdite në orën 20.00  autobus direkt Korinth Shqipëri
 • Nga Kalamata çdo ditë nisja në orën 16.00 

Më datë 31 Dhjetor do ketë vetëm një nisje në orën 8.30 në mëngjes.

Autobusët e TOP LINES janë të teknollogjisë Euro 5 dhe Euro 6 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta. Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar

Çmimet e biletës nga Greqia

Nga Greqia në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë , Durrës, Lushnje,  Fier, Patos, Rrogozhinë (Elbasan), Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec Lapardha, Tepelenë  dhe anasjelltas

 • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
 • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 25 Euro Vajtje Ardhje 45 euro
 • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)

Telefonat e agjensive tona

 • Telefoni zyrës qëndrore në Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Telefoni i zyrës Dhilijani Athinë (ish Papadhaki) 2105202551-2105202552-6932764562
 • Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970
 • Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068
 • Telefoni i zyrës Patra 6907115555
 • Telefoni i agjentit Elefsina (Praktiker) 6906567449

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest