Oraret e autobusëve nga porti i Pireut për në Shqipëri. Çmimet e biletës për muajin Nëntor

Udhëtoni nga Porti i Pireut drejt Shqipërisë. Çdo ditë nga Pireu për në Shqipëri. Vijmë ju marrim tek anija në port.  Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

VIJMË JU MARRIM NGA ANIJA NË PORT

Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970

Oraret e nisjeve te autobusëve

  • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 07.30 PIRE-TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
  • Autobusi i Mbasdite: Nisja Ora 18.00 PIRE– TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
  • Autobusi i Beratit: Nisja Ora 18.15 (AUTOBUS DIREKT PËR BERAT) PIRE– për në FIER-PATOS-RROSKOVEC-BERAT-KUÇOVË-URË VAJGURORE-LAPARDHA-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORE
  • Autobusi i Tiranës: Nisja Ora 18.30 PIRE-për në TIRANË-DURRËS-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE-FIER-TEPELENË-GJIROKASTËR

Autobusët e TOP LINES janë të teknollogjisë Euro 5 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta. Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar.

Çmimet e biletës nga Greqia

Nga Greqia në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë , Durrës, Lushnje,  Fier, Patos, Rrogozhinë (Elbasan), Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec Lapardha, Tepelenë  dhe anasjelltas

  • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
  • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 25 Euro Vajtje Ardhje 45 euro
  • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest